Toca mirar endavant!

Divisió d’Honor Cadet: Club Sala 5 Martorell 1 – 13 FC. Barcelona Lassa 

Inici de temporada amb dues cares molt diferents, la cara… perquè després d’aquesta derrota l’equip lluny d’enfonsar-se, sortirà més reforçat psicològicament, ja que no va tirar la tovallola a cap moment del partit, fins i tot amb un marcador tan advers , i la creu.. perquè de tots els rivals possibles per a l’inici de lliga el Fc. Barcelona Lassa, no és precisament el rival mes indicat per aconseguir els primers 3 punts d’aquesta temporada.

DSC_1435

El partit en si va ser de superioritat clara en totes les línies per part del Fc.Barcelona  Lassa, on va demostrar un any mes que aquesta disposat a aconseguir el que ja porta anys fent, ser campió de lliga i d’Espanya en aquesta categoria.

Per part del Sala 5 Martorell hem de destacar dues coses, els nervis inicials per ser el primer partit i a més jugant-se a casa i d’altra banda, el gran esforç que van realitzar els jugadors per mantenir l’esperit competitiu que exigeix aquesta  Categoria de Division d’Honor, sobre la base d’aquest treball en alguns moments del partit, van donar mes d’un esglai i problemes al Barça quan intentava sortir amb la pilota controlada.

La propera jornada el Cadet A de el Sala 5 Martorell, haurà de veure’s les cares amb un autèntic desconegut i que en la seva primera jornada ha aconseguit empatar en la difícil pista del Natació Sabadell.

Leave a Reply